Om harmoni

Pernilla-forelasning

Harmoni för kropp och själ Stockholm AB levererar hälsa och friskvård till individer, företag och organisationer genom att anordna kurser, workshops, föreläsningar, events, inspirationsdagar och resor inom "Medveten Livsstil"

 

Harmoni drivs av Pernilla Cristvall som är coach, marknadsekonom, skribent, föreläsare, yogalärare, mindfulnessinstruktör, yogamassör och ayurvedisk hälsorådgivare.

 

Harmoni står för medvetet växande och anordnar kurser, workshops, föreläsningar, events, inspirationsdagar och resor inom "Medveten Livsstil" för individer och företag.

 

Som marknadskonsult hjälper Pernilla även företag där hon kan dra nytta av sina kunskaper och erfarenheter inom marknadsföring, kommunikation, coaching och projektledning.

 

FÖRETAG

Är du intresserad av att erbjuda din personal yoga eller inspirera till en mer medveten livsstil?

Yoga och Mindfulness har blivit alltmer populärt på svenska arbetsplatser då flera studier visar att regelbunden yoga- och mindfulness träning ökar vårt välbefinnande och förmåga att hantera stress. Det skapar också en fin sammanhållning på arbetsplatsen att yoga tillsammans.

 

Harmoni erbjuder alltifrån enstaka och regelbundna yogaklasser, skräddarsydda föreläsningar, workshops och konferenskoncept för dig och ditt företag. Hör av er på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0707-72 11 10 om vad just ditt företag skulle vilja satsa på så tar Harmoni fram ett upplägg efter ert behov.

 

INDIVIDUELLA SESSIONER
Välj ett coachingsamtal för att gå första steget mot din längtan, prova mindfulness för att slappna av och komma i närvaro, ta en privat yogalektion för att hitta din yogaväg, ta en ayurveda session för uppnå balans eller ta en massagebehandling för att släppa på blockeringar och spänningar.

 

Harmoni har sin bas på Kungsholmen men är även tillgänglig för uppdrag i andra delar av landet och utomlands.

Kontakta Pernilla på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0707-72 11 10.

 

Läs gärna intervjuer om Harmoni under Press.