Referenser

Individuella sessioner

"Genom mina samtal med Pernilla har jag fått insikt om att det inte går att stressa fram livet, utan livet får komma till mig. Ju mindre jag strävar desto närmare målet kommer jag."

- Anders

 

"Pernilla är en engagerad coach som ser till helheten och ställer bra frågor."

- Cecilia

 

"Jag har vågat utmana mina rädslor!"
-Pia

 

“Om hon antar dig som klient, gör hon inget halvdant! Jag kan verkligen rekommendera Pernilla som coach. Min upplevelse är att Payoff-tiden är kort!”
- Göran

 

"Pernilla har hjälpt mig att se mig själv på ett nytt sätt genom att vara sig själv, lyssna och låta mig synas".

- Ywonne

 

"Det bästa med Pernilla är att hon lyssnar och verkar förstå just mig".

- Eva

 

Workshops

"Mitt första möte med Pernilla skedde under en heldags föreläsning. Jag gillade hennes sätt och dialog direkt och anlitade henne för ett uppdrag till mitt företag. Pernilla arbetade med min ledningsgrupp under ett antal möten med yoga och mindfulness i samband med mitt vanliga månads möte.
Att avsluta eller börja ett vanligt möte med sköna träningskläder och yoga var för många av oss en helt ny värld, vilket tog oss som grupp till nya insikter ökad harmoni, respekt och förståelse för varandra.. Jag lämnar med varm hand över vår grupp till Pernilla för en resa som jag inte ser något slut på."

 

"Tack för en fin workshop! Du är jätteduktig på att kombinera dina olika kvaliteer till något unikt och bra!"

 

"Effektivt sätt att hitta sin längtan och få inspiration till att göra förändring"

 

"En fin eftermiddag med Pernilla som var mycket bra! Går härifrån med en viktig påminnelse om att jag vill älska mig själv."

 

"Tack för en fin, rolig, givande och spännande eftermiddag"

 

"Jag har kommit i kontakt med mindfulness tidigare och hade faktiskt förväntningar när jag kom dit i fredags – och du överträffade dom verkligen! Jag kände mig inspirerad och lugn efter att jag gick därifrån. Inte bara av innehållet, utan också för att du var en så härlig person som verkligen levde det du lärde, det märks.Tack för en fantastisk dag!"

 

Retreats

"Ett stort och innerligt TACK för en fantastiskt fin söndag! Nya insikter har börjat spira!"

 

"Tack för en fantastisk dag! Underbart inspirerande!! Jag kan inte komma ihåg när jag kände mig så här lugn, avslappnad och harmonisk inom mig sist :-)
Det är en underbar känsla!"

 

"Tack för en fantastisk helg. Solhälsningar varje morgon = egentid, citronvatten samt vegetarisk mat till familjen har jag främst tagit med mig. Hoppas på att kunna åka på en annan helg för fortsättning framöver."

 

Kurser 

Insikt till handling

 

"Du som kursledare har ett inre lugn och är harmonisk. Du har befunnit dig där vi deltagare är nu och det märks då du guidar. Att du har ett inre driv då du är så medveten om att förändring kan ske. Att detta gjort så du mår bra, och att du tror på dig själv och det som föreläses på kursen. Du är ett med det du lär ut, och då blir man en bra "lärare" och guide. Att man stannar upp i vardagen och bara är. Tiden står still och all fokusering gick till mig själv. Mycket av denna kurs gjorde vi deltagare själva, men det var du som kursledare som gav oss verktygen att jobba med, hur vi skulle tänka, stanna upp, att reflektera och ta makten över våra liv och handlingar."

 

"Jag tyckte att kursen var väldigt givande, intressant och gav ett lugn mellan alla oss i gruppen. Man fick en sammanhållning och en djupare förståelse för andra samt en känsla att man aldrig är ensam i sitt ständiga arbete med sig själv. Pernilla är en jätteduktig kursledare, lyssnar och känner in människor väldigt bra. Kursen gav mig jättemycket och har fått mig att våga och vilja stanna upp oftare, ta djupa andetag och inte stressa upp mig utan att hitta tillbaka till lugnet istället."

 

 

Meditation med mindfulness som bakgrund

 

"För mig kom gruppträffarna under meditationskursen att bjuda på fantastiska möten vilka kom att ge en stor trygghetskänsla. Det lugn som infann sig under torsdagskvällarna var så helande och tillsammans med Pernillas otroliga vägledning och engagemang har en ny och mer hoppfylld känsla börjat växa inom mig. Helt magiskt har den här resan varit för mig"

 

"Tack så mycket Pernilla för att jag fick ta del av denna kurs. Den har fått mig att växa och min bild av verkligheten har liksom förändrats en aning!"

 

 

Coaching for Life

 

"Självkänsla, Mod att göra förändringar som jag inte ens visste att jag behövde när kursen påbörjades, Tillit och Verktyg för att klara av fortsatta utmaningar på egen hand"

 

"Tack Pernilla och Peter för att ni finns och är så levande och äkta!"

 

"Varje kurstillfälle var som en oas i vardagen som man bara vill stanna kvar i och gärna ta med sig därifrån! Det var en otrolig dynamik att jobba i grupp - jag tror att vi alla kände att vi utvecklades och kom till insikter snabbare"

 

"Jag har fått en massa insikter om mig själv och också fått ta del av alla de andra kursdeltagarnas insikter och fått vara med om att se när varje person börjat växa och blomma!"

 

"Fått bra verktyg som jag kommer att kunna använda i resten av mitt liv och gjort en massa utvecklande och magiska övningar som lämnat många bra minnen".

 

"Om du har viljan och modet att skapa dig ett bättre, ärligare och lyckligare liv, så har Coaching for life verktygen du behöver".

 

"Jag trodde mindfulness, meditation och grupparbeten var "flummigt" och "inget för mig". Det visade sig vara en, för mig, oupptäckt väg mot det jag alltid saknat i mitt liv. Tack vare "Coaching for Life" så har jag hittat det lugn som behövs i mitt liv. För det är jag evigt tacksam!

Kan jag öppna ögonen och våga mig på något som jag inte trodde på, så kan du också!! Det är aldrig för sent att ändra sig själv och sitt liv".

 

"Coaching for Life är en av de största investeringarna jag gjort för mig själv och en av de viktigaste. Alla borde få möjligheten att ta del i detta".

 

 

Nya tidens Coachutbildning

 

"Pernillas naturliga sätt att förhålla sig inspirerade oss alla. Hennes värme och professionella inställning fick mig att våga ta steget ut ur trygghetszonen utan att det kändes konstigt eller tillgjort."

 

Yoga

"Tack för att du är en så cool och bra yogalärare! Din närvaro skapar lugn på kursen ska du veta!"

 

"Dagens yogapass med Pernilla gav mig insikt om att min kropp vill utvecklas och omformas och acceptera det som inte kan förändras. Tack Pernilla♡."

 

"Pernilla är så mycket mer än ”bara” yoga".

 

"Idag känner jag mig lätt i kroppen! Lite träningsvärk efter otaliga Hunden och annat armstarkt efter 3 timmars yoga med Pernilla, först Ashtanga sedan Yinyoga. Mmmm i hela kroppen!"

 

"Jag skulle verkligen må bra av att köra lite mer yinyoga kände jag. Mådde som en prinsessa hela dagen igår - lugn och skön känsla i hela kroppen."

 

"Tack härliga Pernilla! Vi gled omkring i ett bra "state" hela dagen igår."

 

"En underbar start på nya året. Yinyoga är en ljuvlig yogaform!"

 

"Tack Pernilla för en fantastisk söndagsförmiddag. Känner fortfarande det speciella sköna lugn i kroppen efter ett yogapass."

 

Yogaresor

"Tack för en vecka som vida överträffade mina förväntningar".

 

"Tusen Tack för en så bra yoga och ditt ödmjuka fina sätt att lära ut som gjorde denna vecka till en super bra vistelse".

 

"Tack för allt du delade med dig av under veckan. Jag har fått en liten inblick i hur Yoga kan påverka både kropp och själ. Jag kommer att fortsätta med Yoga på ett eller annat sätt".

 

"Mindfulnessdelen av resan var det som gav mig mest skulle jag säga. Det i kombination med yoga var superbra. Jag tycker verkligen att det var en superresa som jag gärna gör om."

 

"Superbra att ha ett tema på resan.  Det var kul att vara en grupp och dessutom en så intressant och kul grupp. Jag tycker upplägget var bra. Du har väckt mitt intresse för Yoga ännu mera. Jag vill gärna göra om en liknande resa!"

 

"Det var en helt underbar vecka. Nu när jag är hemma så märker jag att den har gett mig nya insikter och påverkat mig positivt. Mycket tror beror på den stämning du skapade genom att bjuda på dig själv och vara en i gruppen. Även vi alla andra bidrog till den fina stämningen."

 

"Pernilla var väldigt duktig att förmedla helheten i yogakulturen. Hon var generös att diskutera och tog hand om alla deltagare så att ingen kände sig utanfö, men respekterade om man ville vara själv. Det kändes som en stor familj."

 

"Pernilla är fokuserad på sitt uppdrag - och gör det bra."

 

"Jag hade tidigare kunskap om ayurveda och fick det ännu tydligare beskrivet av Pernilla vilket det gav mig en större förståelse och ett bättre verktyg i vardagen."

 

"Pernilla är en mycket kompetens och kunnig person inom såväl yoga som ayurveda. Det var en härlig och bra träningsvecka tillsammans med gruppen!"

 

"Wow, Pernilla är en stjärna! Inspirerande, kunnig och rolig!"

 

"Jag vill tacka hela gruppen för en trevlig och glädjefylld vecka och ett stort tack till dig Pernilla för all inspiration du har gett. Längtar redan efter nästa yogavecka."