Coaching for Life

Coaching for Life ger dig kraft och mod att bli den du vill vara – eller att bli den du faktiskt är

Kursen vänder sig till dig som längtar efter något mer i livet. Du vill göra en förändring på något av livets viktiga områden samtidigt som du vill utvecklas som människa. Genom att stärka din självkänsla och ditt självförtroende får du möjlighet att leva din längtan.

 

vågaInformationsmöte 20 februari, kl 18.00-19.00

Du kanske vill du byta väg i karriären, kanske är det dags för nya relationer eller kanske vill du hitta en bättre balans i livet? Kursen hjälper dig att hitta din väg och att ge dig stöd att fortsätta på den. Den vänder sig till dig som är intresserad av personligt växande och vill ta ansvar för ditt liv.

 

För att kunna göra en bestående förändring behöver du dels veta hur det ska gå till, men också börja handla på ett nytt sätt. Därför arbetar vi i grupp och stöttar varandra till långsiktig förändring.

 

Kursen är upplagd under tre månader så att du hinner öva och integrera det du kommer till insikt med fortlöpande. Du får även hemuppgifter och stöd mellan träffarna som hjälper dig att hålla dig på din nya väg.

 

Kursinnehåll

 • Vi skapar inspirerande mål och konkreta handlingsplaner för din utveckling. Både det som gäller ditt arbete men även privat.
 • Vi kartlägger vad du behöver för stöd och hjälp och vad du behöver träna på.
 • Vi tittar också på vilka val du behöver göra för att komma dit du vill och vilka vanor som styr dig.
 • Vi tränar på att lyssna till den delen som vet vad som är bäst för dig, vad som gör dig glad och ger dig energi.
 • Vi tittar på de "sanningar" du har fått med dig från andra som du sedan gjort till dina egna.
 • Vilka värdesystem som styr dig.
 • Vi förminskar din "domare" den röst som vi alla har inom oss som dömer oss själva eller andra när något känns fel, och ger istället plats för en kärleksfull behandling av dig själv.
 • Vi börjar ändra tankemönster.
 • Vi byter ut tankar som skapar rädsla och oro till tankar som skapar mer välmående.
 • Vi tränar på att byta ut handlingar och ursäkter som står i direkt motsats till din önskan om vart du vill befinna dig till handlingar som tar dig åt rätt håll.
 • Vi tränar också på medveten närvaro – att leva här och nu!

 

I samarbete med Existens håller Harmoni kursen Coaching for Life.

 

Kursledare: Pernilla Cristvall med hjälp av Lovisa Rutland

 

Plats: Tegnergatan 12, Stockholm

 

Datum och tid: Onsdagar mellan 17.00-20.30

13/3, 27/3, 10/4, 24/4, 8/5, 22/5 och 5/6 samt två ytterligare tillfällen där gruppen träffas utan kursledare.

 

Pris (i priset ingår böcker, studiematerial och fika):

Betalar du med skattade pengar som privatperson kostar det 9 875 kr inklusive moms. Pris för enmansföretag är 9 875 kronor plus moms. Större företag betalar 15 000 kr exklusive moms 

 

Anmälan: För att du skall vara säker på din plats så behöver du betala in anmälningsavgiften på 1 875 kr till Harmoni på bankgiro BG 398- 2949. Vänligen uppge namn och kurs. Resterande belopp faktureras och betalas innan kursstart.

 

Informationsmöte den 20 februari, kl 18-19, Tegnergatan 12, Stockholm

Det är kostnadsfritt men anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så vi vet hur många vi blir.

 

Referenser:

"Coaching for Life hjälpte mig att vakna upp och hitta ny riktning i livet! Alla borde någon gång få uppleva en tid på Existens och man undrar egentligen varför det inte står människor på kö utanför! Tack Pernilla, Peter och Annette för att ni finns och är så levande och äkta!"
- Lovisa Rutland, Management konsult

"Jag har öppnat dörren hem! Så tacksam för er värme, glädje och förmåga att se hela gruppen. Ni har fått mitt liv att ta en ny riktning och jag kommer alltid att minnas er. All min kärlek."
- Anette Stjernström 46 år, försäkringsrådgivare

"En fantastisk resa som gett mig lugn och harmoni i vardagen."
- Jonas Mandestam, 24 år, säljare

"Jag har fått hjälp att våga förändra mitt liv och jag är glad att jag slagit in på denna väg som inte går att vända om på."
- Lotta, 40 år, konsult

"Kursen har gjort att jag fått en helt ny dimension i livet. Jag känner så mycket mer kärlek och glädje. Livet känns tydligare, enklare och djupare. Det är bara så himla häftigt!"
- Ulrika, 44 år, Civilekonom