Gruppcoaching

Mycket av individuell coaching och coaching i grupp är lika. Det som väsentligt skiljer är möjligheten att få feedback från flera och ta del av varandras erfarenheter.

 

Genom öppen gruppcoachning får vi möjlighet att utvecklas tillsammans med andra människor. Vi utgår ifrån varje deltagares unika situation och personliga längtan.

 

Att delta i en öppen coachninggrupp, innebär unika möjligheter till erfarenhetsutbyte och lärande. Vi belyser olika situationer med frågor, speglingar, tydliggöranden och övningar.

 

Syftet är att få oss att bli medvetna om våra beteenden och mönster som hindrar oss att följa vår längtan och det som är viktigt för oss och hitta nya förhållningssätt för att utvecklas vidare mot sina mål.

 

 

KURS - Insikt till handling

Det är härligt att gå kurser och få nya insikter, men ofta saknar vi verktyg att göra verklighet av dem och det rinner ut i sanden...

 

På den här kursen lär vi oss att hitta vår egen kraft och motivation till att göra de förändringar vi vill och våga möta de hinder och motstånd som uppstår på vägen.

 

I bland kan det vara stora förändringar i det yttre men oftast handlar det om att ändra förhållningssätt till sig själv och sin omgivning och på så sätt skapa ett helt nytt liv utifrån en ny inre bild.

Vi arbetar i grupp med samtal och övningar och får därmed möjlighet att dela och stötta varandra så vi får mod att följa vår längtan.

 

Läs mer om kursen Insikt till handling.

 

 

MöjlighetsMöte

Mötesmetoden används för att låta en ledningsgrupp, eller organisation skapa utveckling i en specifik riktning.

 

MöjlighetsMöte är en metodik för gruppcoaching men också en community och ett större nätverk av gruppcoacher som hjälper varandra att utvecklas och bli bättre.

 

Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar jag mer.