Mindfulness och meditation i grupp

Workshop

YOGA OCH MINDFULNESS 

En skön söndag med medveten närvaro! Vi börjar workshopen med en lugn yinyogainspirerad yoga och går sedan igenom de sju attityderna inom mindfulness samt olika avslappningsmetoder och meditationer.

 

Datum och tid: Nytt datum inom kort

Pris: 450 kr 

Lärare: Pernilla Cristvall

Anmälan: maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Plats: YogaDevi, Pontonjärgatan 36, Kungsholmen

 

Meditation med Mindfulness som grund

Meningen med mindfulness är att vara mer närvarande. Ofta går vi runt och är inne i våra huvuden och missar allt fantastiskt som händer runtomkring oss och inom oss. Vi tänker ca 40 000 tankar per dag och det skiljer sig inte så mycket från vad vi tänkte igår. Med mindfulness kan vi lära oss att inte fastna i tankarna genom att träna dig på att rikta uppmärskamheten.

Under workshopen går vi igenom de sju attityderna inom mindfulness för att bli medveten om att det finns alternativa förhållningssätt samt provar några enkla avslappnings- och meditationsövningar.

 

Inga förkunskaper krävs och kursen passar för alla, även för dig som mediterat tidigare.

 

När? Nytt datum inom kort

Pris: 600 kr

Anmälan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den." style="color: #58c7d8; text-decoration: none; padding: 0px; margin: 0px;">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den." style="color: #00e5ee; text-decoration: none;">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring på 0707-72 11 10