Coaching på företag

Hur ditt företag GÅR hänger samman med hur dina medarbetare MÅR

Hur klarar vi tillväxt, kvalitet och ökad produktivitet samtidigt som vi vill utvecklas som individer? Hur skapar vi goda förutsättningar för medvetet ledarskap och organisatoriskt välmående företag?

 

Kanske har du en anställd som behöver inspiration, nya utmaningar eller bättre självkänsla? En chef som behöver bli bättre på att ta hand om sig eller sin personal? Eller en säljare som behöver hitta nya förhållningssätt till högre försäljning? Vad skulle hända om du kunde ge varje anställd möjlighet att vara sitt allra bästa jag?

 

Via ett coachingförhållande sätt kan vi uppnå helt nya resultat. Vad det kan ge för er och vilka resultat ni kan få, får du bäst veta genom att prova. 

 

Harmoni erbjuder coaching via individuella samtal, i grupp eller en kombination.

Kontakta mig via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring på 0707-72 11 10 så bokar vi in ett möte och ser vad som passar er.

 

Individuell coaching på företag

Målet är att dina medarbetare ska hitta sin egen drivkraft och få kompetens i hur han eller hon kan tänka och agera för att ta eget ansvar.

 

Gruppcoaching på företag

Mycket av individuell coaching och coaching i grupp är lika. Det som väsentligt skiljer är möjligheten att få feedback från flera, ta del av varandras erfarenheter. Vi coachar individuellt i den stora gruppen och även gruppen deltar i coachandet. 

 

Föreläsningar/workshops på företag, event och konferenser

Harmoni anordnar även föreläsningar, workshops med kombinationer av coaching, yoga och mindfulness på företag, event och konferenser.

 

Exempel på workshop:
Coachande förhållningssätt på arbetsplatsen.

Under workshopen kommer vi att fokusera på aktivt lyssnande och att ställa kraftfulla frågor som är grunden i ett coachande förhållningssätt.

Vi övar på ett coachande förhållningssätt till våra kunder/klienter som innebär att vi lägger fokus på att lyssna i närvaro, vara nyfikna och ställa kraftfulla frågor istället för att känna press på att vi ska leverera genom att kunna svaren på kundens alla frågor eller ha en dold agenda.

Vi bollar på så sätt tillbaka ansvaret till kunden/klienten och hjälper honom/henne att ta ansvar för sin egen utveckling/sitt eget läkande och börjar tro på sig själv.

 

Som företag kan ni också låta era medarbetare delta i Harmonis kurser och workshops på YogaDevi, Pontonjärgatan 36 på Kungsholmen.

 

Vill ni veta mer? Ring 0707-72 11 10 eller maila på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..