Föreläsningar

Pernilla-forelasningHarmoni erbjuder tjänster inom yoga, mindfulness, livsstilscoaching och ayurveda samt håller föreläsningar och seminarier inom temat "Medveten Livsstil".

 

Harmoni arrangerar också event och konferenser inom Medveten Livsstil på företag med möjlighet att kombinera yoga, workshops och föredrag. Du kan också samla ihop dina vänner för en egen workshop.

 

Teman på föreläsningar/workshops

Medveten livsstil - att skapa sin egna personliga hälsa

Att leva en medveten livsstil innebär att göra medvetna val utifrån sina individuella behov och förutsättningar
När vi lever i enlighet med vår grundstruktur, balanseras kropp och själ och vi ökar vår livskraft. Under föreläsningen går vi igenom egenskaper och karaktäristiska drag för olika personlighets-/kroppstyper, vad som är utmärkande för balans respektive obalans för dessa samt hur man balanserar respektive kroppstyp.

 

Det går också att kombinera föreläsningen med individuella samtal för att ta fram en personlig hälsoplan med konkreta tips och råd utifrån personens unika förutsättningar och mål med utgångspunkt utifrån föreläsningen.

 

Mindfulness på Företag

Syftet med mindfulness är att vara mer närvarande.

Mindfulness är en metod och ett förhållningssätt som får varje person att bli medveten om sig själv och öka sin produktivitet, kreativitet och arbetsglädje.

 

Ofta går vi runt och är inne i våra huvuden och missar allt fantastiskt som händer runtomkring oss och inom oss. Vi tänker ca 40 000 tankar per dag och det skiljer sig inte så mycket från vad vi tänkte igår. Med mindfulness kan vi lära oss att inte fastna i tankarna genom att träna dig på att rikta uppmärksamheten.

 

Under föreläsningen/workshopen går vi igenom de nio attityderna inom mindfulness för att bli medveten om att det finns alternativa förhållningssätt samt provar några enkla avslappnings- och meditationsövningar.

 

 

Ett coachande förhållningssätt

Aktivt lyssnande och kraftfulla frågor. Vi övar på ett coachande förhållningssätt till våra kunder/klienter som innebär att vi lägger fokus på att lyssna i närvaro, vara nyfikna och ställa kraftfulla frågor istället för att känna press på att vi ska leverera genom att kunna svaren på kundens alla frågor eller ha en dold agenda. Vi bollar på så sätt tillbaka ansvaret till kunden/klienten och hjälper honom/henne att ta ansvar för sin egen utveckling/sitt eget läkande och börjar tro på sig själv.

 

Kontakta mig via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring på 0707-72 11 10 så bokar vi in ett möte och ser vad som passar er.