Workshops

Harmoni anordnar workshops med kombinationer av coaching, yoga och mindfulness samt på företag, event och konferenser, enligt nedan.

 

Kontakta mig via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den." style="color: #58c7d8; text-decoration: none; padding: 0px; margin: 0px;">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den." style="color: #00e5ee; text-decoration: none;">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring på 0707-72 11 10 så bokar vi in ett möte och ser vad som passar dig/er.

 

För aktuella workshops, läs i Aktuellt-rutan till höger.

 

MEDVETEN LIVSSTIL

Att leva en medveten livsstil innebär att göra medvetna val utifrån sina behov och förutsättningar för att uppnå hälsa. När vi lever i enlighet med vår grundstruktur, balanseras kropp och själ och vi ökar vår livskraft. Under workshopen går vi igenom grunderna i ayurvedan (indisk hälsolära), de olika personlighetstyperna (Vata, Pitta och Kapha) och vad som är utmärkande för balans respektive obalans, samt hur man balanserar respektive persnlighetstyp.

 

COACHING I VARDAGEN

Den här workshopen passar dig som vill möta människor runtom dig i vardagen på en ny och mer berikande nivå. Utifrån ett coachande förhållningssätt som betyder att vi lyssnar och ställer frågor till varandra istället för att avbryta och dra paralleller till vårt eget liv eller tolka vår omgivning utifrån våra egna värderingar.

 

SYFTE MED WORKSHOPEN:

Diskussion, erfarenhetsutbyte och övning kring vad ett coachande förhållningssätt i vardagen kan innebära, vad det kan ge för möjligheter och hur det kan tillämpas, inklusive konkreta tips och handlingar mellan och efter workshoparna.

 

Workshopen är uppbyggd på två tillfällen med en månads mellanrum för att hinna öva och integrera det coachande förhållningssättet innan det andra tillfället. 

 

Coaching i vardagen - workshop 1

▪ Vad är ett coachande förhållningssätt?
▪ Vad kan detta innebära i vardagen?
▪ Övningar
▪ Nya förhållningssätt att ta med till vardagen

 

Coaching i vardagen - workshop 2

▪ Reflektioner efter förra workshopen
▪ Fördjupad diskussion om ett coachande förhållningssätt i vardagen
▪ Övningar
▪ Nya förhållningssätt att ta med till vardagen
▪ Summering

 

Tid: 4 tim/workshop

 

MINDFULNESS workshop

Det är sällan vi lever här och nu. Vi är istället upptagna med oroliga tankar om framtiden eller det som varit. Idag använder många företag olika former av mindfulnessträning som en del av sin verksamhetsutveckling. Denna workshop passar utmärkt till företag där vi i grupp går igenom de sju förhållningssätten inom mindfulness samt går igenom några enkla mediations- och avslappningsövningar.

 

Tid: 2 tim 

 

INSIKT till HANDLING workshop

På den här workshopen hittar vi ett första steg till att göra de förändringar vi vill och våga möta de hinder och motstånd som uppstår på vägen.

 

I bland kan det vara stora förändringar i det yttre men oftast handlar det om att ändra förhållningssätt till sig själv och sin omgivning och på så sätt skapa ett helt nytt liv utifrån en ny inre bild. 

 

Tid: 2-4 tim

 

ASHTANGAYOGA workshop

Vi går igenom grunderna inom Ashtangayoga och drar paralleller in till vardagen hur vi agerar på mattan när vi möter ställningar som vi inte kan eller vågar.

 

Tid: 2-4 tim

 

YINYOGA workshop

En lugn och meditativ yogaform med fokus på lugna rörelser där vi stannar länge i varje position och samtidigt praktiserar mindfulness.

Tid: 2-4 tim

 

YOGA/MINDFULNESS workshop

På denna workshop gör vi några enkla yoga- och meditationsövningar och går igenom de sju attityderna inom Mindfulness.

 

Tid: 2-4 tim