Yinyoga

Yinyoga hjälper dina muskler slappna av på djupet.

Yinyoga är en avkopplande och samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet, kan utföra och är ett perfekt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning eller styrketräning.

 

Yinyoga påverkar yindelarna i kroppen genom att töja och stärka inre djupt liggande strukturer som leder, ben och bindväv. Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Den utförs med avslappnade muskler och för de flesta är utmaningen att sitta still i en position under lång tid. Yinyogan är där för också en övning i medveten närvaro där vi går inåt och lägger fokus på det som är för stunden.

 

Genom yinyogan påverkar vi också våra meridianer och energikanaler i kroppen. Vi hittar långsamt in i positionen och stannar innan det stretchar för mycket och låter sedan gravitationen göra sitt jobb. Vi slappnar av, andas medvetet och håller positionen mellan tre till fem minuter, beroende på hur vana vi är. Vi går sedan sakta och försiktigt ur positionen.

 

 

Kurser, workshops och privatlektioner

Harmoni anordnar workshops och föreläsningar med kombinationer av coaching, yoga, mindfulness, coaching och ayurveda för individer och företag.

Kontakta mig via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring på 0707-72 11 10 så bokar vi in ett möte och ser vad som passar dig/er.

 

Se aktuella yogakurser under schema.

 

Läs mer om yogans historiayoga ute på företag och vad yoga betyder för mig.