Fördjupningar i yinyoga

Påbyggnadsutbildningar

 

Du kanske redan nu undervisar i yinyoga och känner att du vill utvecklas ytterligare och önskar att dina yinyogapass ska få ett djupare innehåll? Eller så vill du helt enkelt veta mer för att utveckla dig själv och din egna praktik. Alla fördjupningar utgår från att du redan har en grundutbildning i yinyoga och är bekant med alla olika positioner och syftet med yinyogans form.

 

I de här olika fördjupningsutbildningarna får du djupare kunskaper i yinyogans spännande värld:

Yinyoga och Ayurveda

Yinyoga och Anatomi

Yinyoga och Chakran

Yinyoga och Yogafilosofi

Yinyoga och Pranayama/meditation

Yoga som yrke

 

Du kan läsa mer om de olika fördjupningarna här nedan eller klicka på rubrikerna ovan. Alla utbildningar hålls en gång per år och du kan själv välja vilken/vilka fördjupningar du vill gå. Har du en grundutbildning i botten och har inom 3 år gått minst 6 av nedanstående fördjupningar får du ett certifikat för en 200-timmars yinyogautbildning. Du kan själv välja vilken takt du vill och vilka fördjupningar som intresserar just dig.

 

Det finns också möjlighet att gå vår 200-timmars lärarutbildning i yinyoga under nio månader som innehåller grundutbildningen och 6 st fördjupningshelger med start i augusti 2106 och slut i april 2017.